-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Doughnuts med æble og kanel
Delikate doughnuts ♥
8 stk.
Ingredienser
- Grunddej:
- 250 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 3 spsk. sukker
- 25 g smeltet smør
- 1 æg
- 1 dl mælk
- Fyld:
- Tilsæt 1 dl små æbletern ½ x ½ cm. Tilsæt også 1 tsk. kanel gerne ægte kanel.
- Desuden:
- fritureolie til kogning
- Pynt:
- Glasur af 3 dl flormelis og 2 spsk. kogende vand.
- Drys evt. også med 2 spsk. finthakkede pistacienødder.
- Kom alle ingredienserne til grunddejen i en skål, og rør dem sammen. Kom æbler og kanel i dejen. Dæk dejen til, og lad den hvile i køleskab ca. 30 min.
- Rul dejen ud, og udstik cirkler med et glas eller en rund udstikker (ca. 8 cm i diameter). Form et hul med fingrene.
- Kog kagerne gyldne i 2 cm varm olie i en gryde. Læg dem på køkkenrulle til afdrypning. Pas på, at olien ikke bliver for varm. Skulle du være så uheldig, at der går ild i olien, skal du lægge et låg over og slukke for varmen og emhætten. Sprøjt aldrig vand på brændende olie.
- Pynt de lune kager med glasur og evt. pistacienødder.