Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Fersken-bruschetta
Foto: Thomas Hergaard

Fersken-bruschetta - opskrift fra Hjemmet

Fersken-bruschetta

Nyd en lille lækker hapser inden maden eller som en eftermiddagssnack.

plate (6 personer)
printer Print

Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: 6 min
Ingredienser:
6 skiver brød (lyst eller groft)
1-2 spsk. olivenolie
2 ferskner
125 g italiensk mozzarella
frisk basilikum

  1. Rist brødet let på begge sider under ovngrillen, og pensl det med olie.
  2. Vask fersknerne, udsten dem, og skær dem i tynde både.
  3. Skær mozzarellaen i skiver.
  4. Læg frugt og ost taglagt på brødet, dryp med olie, og sæt dem under grillen i et par min.
  5. Pynt med basilikum, og servér straks. 
Se, hvad vi ellers skriver om: Fersken, Bruschetta og Forret