Fine squashmuffins
Foto: Tia Borgsmidt Find opskriften her.

Fine squashmuffins

Disse lækre og fine squashmuffins har et lavt sukkerindhold og er derfor også gode som mellemmåltid. Mums!

printer Print
plate 16-18 stk.

125 g blødt smør
100 g sukker
2 æg
200 g hvedemel
100 g fuldkornshvedemel
1½ tsk. bagepulver
2 dl havregryn
2 dl rosiner
1 spsk. stødt kanel
3 dl reven squash
1¼ dl mælk
1 tsk. reven appelsinskal
1 dl appelsinsaft

Pynt:

1 portion frosting (se her på siden)
både af nektariner
rød skovsyre
et lille drys kanel

Sådan gør du:

  1. Pisk smør og sukker cremet. Pisk et æg i ad gangen.
  2. Rør hvedemel, fuldkornshvedemel, bagepulver, havregryn, rosiner, kanel og
    squash i.
  3. Rør mælk, appelsinskal og -saft i, til det hele er blandet godt sammen.
  4. Fordel dejen i 16-18 smurte muffinforme. Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
  5. Pynt kagerne med frosting, nektarinbåde, rød skovsyre og et lille drys kanel.

Frosting

  • 100 g blødt smør
  • 200 g flødeost
  • 200 g flormelis
  • 1 tsk. fintrevet usprøjtet citronskal
  • 2 spsk. citronsaft

Pisk ingredienserne til frostingen sammen til en cremet masse.

Se, hvad vi ellers skriver om: Muffins, Squash, Bagning og Bageopskrifter