Fine squashmuffins
Foto: Tia Borgsmidt Find opskriften her.

Fine squashmuffins

Disse lækre og fine squashmuffins har et lavt sukkerindhold og er derfor også gode som mellemmåltid. Mums!

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 16-18 stk.

125 g blødt smør
100 g sukker
2 æg
200 g hvedemel
100 g fuldkornshvedemel
1½ tsk. bagepulver
2 dl havregryn
2 dl rosiner
1 spsk. stødt kanel
3 dl reven squash
1¼ dl mælk
1 tsk. reven appelsinskal
1 dl appelsinsaft

Pynt:

1 portion frosting (se her på siden)
både af nektariner
rød skovsyre
et lille drys kanel

Sådan gør du:

  1. Pisk smør og sukker cremet. Pisk et æg i ad gangen.
  2. Rør hvedemel, fuldkornshvedemel, bagepulver, havregryn, rosiner, kanel og
    squash i.
  3. Rør mælk, appelsinskal og -saft i, til det hele er blandet godt sammen.
  4. Fordel dejen i 16-18 smurte muffinforme. Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
  5. Pynt kagerne med frosting, nektarinbåde, rød skovsyre og et lille drys kanel.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Frosting

  • 100 g blødt smør
  • 200 g flødeost
  • 200 g flormelis
  • 1 tsk. fintrevet usprøjtet citronskal
  • 2 spsk. citronsaft

Pisk ingredienserne til frostingen sammen til en cremet masse.

Se, hvad vi ellers skriver om: Muffins, Squash, Bagning og Bageopskrifter