
SPONSORERET indhold
Fine squashmuffins
Disse lækre og fine squashmuffins har et lavt sukkerindhold og er derfor også gode som mellemmåltid. Mums!
16-18 stk.
Ingredienser
125 g blødt smør
100 g sukker
2 æg
200 g hvedemel
100 g fuldkornshvedemel
1½ tsk. bagepulver
2 dl havregryn
2 dl rosiner
1 spsk. stødt kanel
3 dl reven squash
1¼ dl mælk
1 tsk. reven appelsinskal
1 dl appelsinsaft
Pynt:
1 portion frosting (se her på siden)
både af nektariner
rød skovsyre
et lille drys kanel
Sådan gør du:
- Pisk smør og sukker cremet. Pisk et æg i ad gangen.
- Rør hvedemel, fuldkornshvedemel, bagepulver, havregryn, rosiner, kanel og
squash i. - Rør mælk, appelsinskal og -saft i, til det hele er blandet godt sammen.
- Fordel dejen i 16-18 smurte muffinforme. Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
- Pynt kagerne med frosting, nektarinbåde, rød skovsyre og et lille drys kanel.
Frosting
- 100 g blødt smør
- 200 g flødeost
- 200 g flormelis
- 1 tsk. fintrevet usprøjtet citronskal
- 2 spsk. citronsaft
Pisk ingredienserne til frostingen sammen til en cremet masse.