Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Wokmad med rejer
Foto: Maria Warnke Nørregaard

Wokmad med rejer

Lækker wokmad med rejer

Store rejer, asparges og chorizo serveret med fuldkornsnudler − uhm!

Wokmad til 4 personer
Print

1 spsk olivenolie
et par hele hvidløg skåret halvt over
1 courgette
300 g snittede grønne asparges
1 bakke sugarsnaps, ca. 150 g
75 g chorizo i skiver
200 g store rejer
citronsaft
salt, peber
koriander
300 g fuldkornsnudler

Sådan gør du:

1. Varm olien i en wok, og læg hvidløgene i. Snit courgetten i grove stykker, eller vælg at lave den til lange tynde strimler. Rist evt. courgettestykker samt asparges, sukkerærter og chorizo kort.

2. Bland herefter rejerne ved, og steg under omrøring, til de har skiftet farve. Smag til med citronsaft, salt og peber. Bland evt. tynde courgettestrimler ved, og server med koriander og fuldkornsnudler.

Energi pr. person: 480 kcal, fedt 25 %, protein 23 %, kulhydrat 52 % 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Aftensmad