Nemme frikadeller med rød pesto
Foto: Tia Borgsmidt Mums!

Nemme frikadeller med rød pesto

Prøv opskriften på disse lækre frikadeller med rød pesto, som smager himmelsk og tilmed er nemme at lave.

printer Print
plate 4 personer

500 g hakket grisekød eller en blanding af grise- og kalvekød
1½ tsk. salt
peber
4 spsk. rød pesto
1 spsk. finthakket frisk timian
1 fed finthakket persille
1 lille revet løg, ca. 2 spsk.
1 æg
4 spsk. hvedemel
2 dl mælk
1 spsk. olivenolie og 15 g smør til stegning

Tilbehør:

pasta vendt med pesto og en blandet salat

Sådan gør du:

  1. Rør først kødet med salt og peber. Rør herefter de øvrige ingredienser i.
  2. Dyb en spiseske i koldt vand. Tag herefter en portion fars op på skeen, og form en frikadelle i hånden.
  3. Varm olie og smør op på en pande. Læg frikadellerne på panden, og brun dem på begge sider.
  4. Skru ned for varmen, og steg dem færdige ved jævn varme ca. 15 min. i alt. Vend dem flere gange undervejs. Tjek, at frikadellerne er gennemstegt.
  5. Server dem med det foreslåede tilbehør.
Se, hvad vi ellers skriver om: Frikadeller, Nem aftensmad og Hovedret