SPONSORERET indhold
Nemme frikadeller med rød pesto
Prøv opskriften på disse lækre frikadeller med rød pesto, som smager himmelsk og tilmed er nemme at lave.
4 personer
Ingredienser
500 g hakket grisekød eller en blanding af grise- og kalvekød
1½ tsk. salt
peber
4 spsk. rød pesto
1 spsk. finthakket frisk timian
1 fed finthakket persille
1 lille revet løg, ca. 2 spsk.
1 æg
4 spsk. hvedemel
2 dl mælk
1 spsk. olivenolie og 15 g smør til stegning
Tilbehør:
pasta vendt med pesto og en blandet salat
Sådan gør du:
- Rør først kødet med salt og peber. Rør herefter de øvrige ingredienser i.
- Dyb en spiseske i koldt vand. Tag herefter en portion fars op på skeen, og form en frikadelle i hånden.
- Varm olie og smør op på en pande. Læg frikadellerne på panden, og brun dem på begge sider.
- Skru ned for varmen, og steg dem færdige ved jævn varme ca. 15 min. i alt. Vend dem flere gange undervejs. Tjek, at frikadellerne er gennemstegt.
- Server dem med det foreslåede tilbehør.