Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min.
Ingredienser:
2 kyllingebryster
salt og peber
1 spsk oliveolie
2 spsk grøn eller rød pesto
75 g mozzarellaost
250 g champignon (skiver)
200 g små nye gulerødder (skrabede/skrællede)
1 fed hvidløg (knust)
1 bdt rucolasalat (skyllet)
2 cibattaboller (eller 1 ciabattabrød)
- Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie. Skru lidt ned for varmen og steg dem i 4-5 min. på hver side. Tag dem af panden og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Steg champignoner og gulerødder med resten af olien på panden. Krydr med hvidløg, salt og peber.
- Smør kødet med pesto og dæk det med tynde skiver mozzarella. Flæk bollerne og læg dem ved.
- Gratinér kyllingerne under grillen i ovnen i 2-3 min. ved siden af de flækkede boller.
- Anret kødet i skiver på bollerne sammen med rucola og evt. lidt mere pesto. Giv stegte grønsager til.