Gratineret kyllingebryst med pesto
SPONSORERET indhold

Gratineret kyllingebryst med pesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv en gratineret gang kyllingebryst med lækker pesto.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
25. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min.
Ingredienser:
2 kyllingebryster
salt og peber
1 spsk oliveolie
2 spsk grøn eller rød pesto
75 g mozzarellaost
250 g champignon (skiver)
200 g små nye gulerødder (skrabede/skrællede)
1 fed hvidløg (knust)
1 bdt rucolasalat (skyllet)
2 cibattaboller (eller 1 ciabattabrød)

  1. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie. Skru lidt ned for varmen og steg dem i 4-5 min. på hver side. Tag dem af panden og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  2. Steg champignoner og gulerødder med resten af olien på panden. Krydr med hvidløg, salt og peber.
  3. Smør kødet med pesto og dæk det med tynde skiver mozzarella. Flæk bollerne og læg dem ved.
  4. Gratinér kyllingerne under grillen i ovnen i 2-3 min. ved siden af de flækkede boller.
  5. Anret kødet i skiver på bollerne sammen med rucola og evt. lidt mere pesto. Giv stegte grønsager til.