Gratineret kyllingebryst med pesto

Foto: Thomas Hergaard

Gratineret kyllingebryst med pesto - opskrift fra Hjemmet

Gratineret kyllingebryst med pesto

Prøv en gratineret gang kyllingebryst med lækker pesto.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min.
Ingredienser:
2 kyllingebryster
salt og peber
1 spsk oliveolie
2 spsk grøn eller rød pesto
75 g mozzarellaost
250 g champignon (skiver)
200 g små nye gulerødder (skrabede/skrællede)
1 fed hvidløg (knust)
1 bdt rucolasalat (skyllet)
2 cibattaboller (eller 1 ciabattabrød)

  1. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie. Skru lidt ned for varmen og steg dem i 4-5 min. på hver side. Tag dem af panden og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  2. Steg champignoner og gulerødder med resten af olien på panden. Krydr med hvidløg, salt og peber.
  3. Smør kødet med pesto og dæk det med tynde skiver mozzarella. Flæk bollerne og læg dem ved.
  4. Gratinér kyllingerne under grillen i ovnen i 2-3 min. ved siden af de flækkede boller.
  5. Anret kødet i skiver på bollerne sammen med rucola og evt. lidt mere pesto. Giv stegte grønsager til.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Pesto og Hovedret