Opskrift på grillede, marinerede peberfrugter med kapers, ansjosfilet og tomatsalsa
SPONSORERET indhold

Grillede, marinerede peberfrugter med kapers, ansjosfilet og tomatsalsa

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mette Mølbak Foto: Line Thit Klein
21. jan. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
5

Ingredienser

Anti pasti:
5 ansjosfiletter
2 spsk olivenolie

1 rød peberfrugt (gerne italiensk)
1 gul peberfrugt
2 spsk rødvinseddike
1 dl olivenolie, ekstra virgin
½ fed hvidløg, fintsnittet
15 g kapers, hele
salt og peber

1 blommetomat
¼ frisk rød chili, finthakket
1-2 friske rosmarinkviste.

Sådan gør du

Skyl ansjosfileterne og marinerer dem med olie
Grill peberfrugterne hårdt på alle sider. Tag dem af varmen og pak dem ind i film, så de bliver fugtige og skindet er lige til at pille af. Rens dem derefter og del dem i 10 rustikke stykker. Mariner stykkerne i olie, rødvinseddike, hvidløg, kapers, salt og peber.
Kom tomaten i kogende vand. Skær evt. et kryds i skindet, så det er lettere af få af. Hak den i fine stykker og smages til med chili, salt og peber.

Anretning:
Peberfrugterne anrettes i et fad med ansjosfileterne fordelt oven på. Tomatsalsaen fordeles i små ’klatter’ og der pyntes med et par friske rosmarinkviste.