Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på grillet flanksteak-taco
Foto: Andreas Wiking Grillet flanksteak-taco

Opskrift på grillet flanksteak-taco

Grillet flanksteak-taco

30 minutter
Print
4

600 g flank steak eller minut steak
1-2 tsk mexicansk krydderiblanding
salt, peber
2 rødløg
2-3 tomater
1 avocado
sprød salat
8 tortilla
1 dåse kidney bønner i saltlage
4 spsk græsk yoghurt 2%.

Energi pr. person:
552 Kcal
Fedt:
21 %
Protein:
35 %
Kulhydrant:
44 %

Sådan gør du

Krydr kødet og steg det 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse, og hvor rødt du ønsker det.
Skær rødløgene i tynde skiver og bland med lidt groft salt. Lad løgene trække 10 min., skyl saltet af og dup dem tørre.
Hak tomaterne groft, skær avocadokødet i tern og bræk salaten i mindre stykker.
Varm tortillaerne et par minutter i ovnen, til de er blevet en anelse sprøde.
Hæld lagen fra kidneybønnerne og skyl dem i koldt vand.
Skær kødet i skiver og fyld det i de sprøde tortilla sammen med salat, rødløg, bønner, tomat, avocado og græsk yoghurt. Server straks.

TIP

Tacoen kan også laves med grillet kyllingekød skåret i strimler.


Se, hvad vi ellers skriver om: Flanksteak, Tortilla, Madpandekager, Oksekød, Mexicansk mad og Hovedret