Grillspyd med marineret svinekød, squash og hele svampe
SPONSORERET indhold

Grillspyd med marineret svinekød, squash og hele svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Saftigt, fedtmarmoreret svinekød er perfekt til grillspyd, fordi det ikke når at blive tørt over grillkullene. Her med squash og hele svampe – en himmerigsmundfuld!

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
10. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

3 tykke nakkekoteletter
1 squash
300 g brune markchampignoner
ca. 16 mellemstore, smagfulde tomater
lidt god olie

Marinade:
1 citron, saften heraf
1 spsk olie
2 spsk hakket timian
2 spsk hakket mynte
salt

Tilbehør:
1 dl god mayonnaise
1 dl blandede hakke krydderurter
salt og peber
en smule dijonsennep

Sådan gør du

Skær kødet i tern på 2 x 2 cm, og rør marinaden sammen. Lad kødet marinere i en halv time.

Skær squashen i tern på samme størrelse som kødet, og vend både squashtern, champignoner og tomater i en smule olie. Sæt kød og grøntsager på spyd, og grill dem på en meget varm grill, ca. 2-3 minutter på hver side. Rør mayonnaisen med krydderurter, og smag til med salt og peber og evt. en smule dijonsennep.

SE OGSÅ på Gastro.dk: Sensommermad: 6 lækre retter

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter