Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Grillspyd med marineret svinekød, squash og hele svampe
Foto: Line Thit Klein Grillspyd med marineret svinekød, squash og hele svampe

Grillspyd med marineret svinekød, squash og hele svampe

Grillspyd med marineret svinekød, squash og hele svampe

Saftigt, fedtmarmoreret svinekød er perfekt til grillspyd, fordi det ikke når at blive tørt over grillkullene. Her med squash og hele svampe – en himmerigsmundfuld!

plate 4
printer Print

3 tykke nakkekoteletter
1 squash
300 g brune markchampignoner
ca. 16 mellemstore, smagfulde tomater
lidt god olie

Marinade:
1 citron, saften heraf
1 spsk olie
2 spsk hakket timian
2 spsk hakket mynte
salt

Tilbehør:
1 dl god mayonnaise
1 dl blandede hakke krydderurter
salt og peber
en smule dijonsennep

Sådan gør du

Skær kødet i tern på 2 x 2 cm, og rør marinaden sammen. Lad kødet marinere i en halv time.

Skær squashen i tern på samme størrelse som kødet, og vend både squashtern, champignoner og tomater i en smule olie. Sæt kød og grøntsager på spyd, og grill dem på en meget varm grill, ca. 2-3 minutter på hver side. Rør mayonnaisen med krydderurter, og smag til med salt og peber og evt. en smule dijonsennep.

SE OGSÅ på Gastro.dk: Sensommermad: 6 lækre retter

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter

Se, hvad vi ellers skriver om: Grillspyd