Grøn risotto med asparges og spinat
SPONSORERET indhold

Grøn risotto med asparges og spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne lækre risotto med asparges og spinat er sund og smager himmelsk.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
14. aug. 2019 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 30 min

Ingredienser

1½ dl risottoris
1 tsk. olivenolie
3 spsk. løg, finthakket
2 fed hvidløg, fint hakket
1 dl hvidvin
4-5 dl vand eller hønsebouillon
2 håndfulde spinat
1 dl vand
10 grønne asparges
60 g revet parmesan
Salt og peber
1 tsk. smør

Topping:

Lidt fint snittet citronskal og parmesan

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    472 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    57 %

Sådan gør du:

  1. Sautér risene i olie. De må ikke tage farve.
  2. Kom løg og hvidløg ved, og lad det sautere, til de er bløde, men stadig ikke har farve.
  3. Hæld vin på lidt af gangen, og fortsæt derefter med vand eller bouillon. Rør jævnligt.
  4. Blend spinat med ½-1 deciliter vand.
  5. Knæk den nederste ende af aspargesen, og kassér den. Snit aspargesene i skrå skiver.
  6. Tilsæt asparges og spinatvand, når risene er næsten møre, vend parmesan i og tag gryden af varmen.
  7. Smag til med salt, peber og smør. Servér straks med lidt citronskal og mere parmesan.

Anbefalet til dig