lasagne
lasagne

lasagne

Grøn lasagne

Lækker vegetarlasagne med aubergine og squash

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

300 g friske lasagneplader
1 stort spids- eller savojkål
1 aubergine
1 squash
½ dl olivenolie
salt, peber
2 dåser hakkede tomater
2 spsk soltørret tomatpesto
250 g ricotta eller hytteost
300 g groft brød.

Energi pr. person:
672 Kcal
Fedt:
29 %
Protein:
17 %
Kulhydrat:
54 %

Sådan gør du:

Kog lasagnepladerne i letsaltet vand i 3 minutter.

Snit kålen og skær aubergine og squash i tern.
Steg aubergine og squash gylden i olie ved god varme.
Tilsæt kål og steg endnu 1-2 minutter. Krydr med salt og peber.

Bland tomaterne med pesto og smag til med salt og peber.

Læg lasagnepladerne lagvis med kålblandingen, tomatsauce og ricotta. Slut af med tomat og ricotta.

Bag lasagnen ved 225 grader i ca. 15 minutter. Servér med groft brød.



star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Lasagne og Aftensmad