Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Hvidkålssuppe med kylling
Foto: Maria Nørregaard Hvidkålssuppe med kylling

Hvidkålssuppe med kylling

Hvidkålssuppe med kylling

Mættende suppe, der med fiber- og proteinrig kål og kylling booster forbrændingen.

4
Print

 [250 kcal pr. portion]
800 g kyllingebryst
olivenolie til stegning
1 tsk karry
½ tsk stødt spidskommen
2 fed hvidløg
300-400 g hvidkål, snittet i tynde strimler
½ liter vand
saften fra en økologisk limefrugt
1 tsk friskrevet peberrod
evt. lidt friskhakket løvstikke til pynt

Sådan laver du hvidkålssuppe:

 1/ Læg kyllingen i en gryde, dæk den med vand, og lad den simre i ca. 20 min.

2/ Svits karry, spidskommen og hvidløg i olie. Kom snittet hvidkål i, og steg et par minutter. Kom herefter vand, limesaft og peberrod, og lad det koge, til kålen er mør.

3/ Riv kyllingen i strimler, og kom ned i suppen.

4/ Anret suppen i skåle, og pynt med friskhakket løvstikke. Servér.

PRØV OGSÅ: Løgsuppe med rosmarin og kødboller

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Så er det suppetid!

Se, hvad vi ellers skriver om: Hvidkål, Suppe, Kylling, Kål og Sund aftensmad