Hvidkålssuppe med kylling
Mættende suppe, der med fiber- og proteinrig kål og kylling booster forbrændingen.
Ingredienser
[250 kcal pr. portion]
800 g kyllingebryst
olivenolie til stegning
1 tsk karry
½ tsk stødt spidskommen
2 fed hvidløg
300-400 g hvidkål, snittet i tynde strimler
½ liter vand
saften fra en økologisk limefrugt
1 tsk friskrevet peberrod
evt. lidt friskhakket løvstikke til pynt
Sådan laver du hvidkålssuppe:
1/ Læg kyllingen i en gryde, dæk den med vand, og lad den simre i ca. 20 min.
2/ Svits karry, spidskommen og hvidløg i olie. Kom snittet hvidkål i, og steg et par minutter. Kom herefter vand, limesaft og peberrod, og lad det koge, til kålen er mør.
3/ Riv kyllingen i strimler, og kom ned i suppen.
4/ Anret suppen i skåle, og pynt med friskhakket løvstikke. Servér.
PRØV OGSÅ: Løgsuppe med rosmarin og kødboller