Hvidkålssuppe med kylling
SPONSORERET indhold

Hvidkålssuppe med kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mættende suppe, der med fiber- og proteinrig kål og kylling booster forbrændingen.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
09. nov. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

 [250 kcal pr. portion]
800 g kyllingebryst
olivenolie til stegning
1 tsk karry
½ tsk stødt spidskommen
2 fed hvidløg
300-400 g hvidkål, snittet i tynde strimler
½ liter vand
saften fra en økologisk limefrugt
1 tsk friskrevet peberrod
evt. lidt friskhakket løvstikke til pynt

Sådan laver du hvidkålssuppe:

 1/ Læg kyllingen i en gryde, dæk den med vand, og lad den simre i ca. 20 min.

2/ Svits karry, spidskommen og hvidløg i olie. Kom snittet hvidkål i, og steg et par minutter. Kom herefter vand, limesaft og peberrod, og lad det koge, til kålen er mør.

3/ Riv kyllingen i strimler, og kom ned i suppen.

4/ Anret suppen i skåle, og pynt med friskhakket løvstikke. Servér.

PRØV OGSÅ: Løgsuppe med rosmarin og kødboller