
SPONSORERET indhold
Ispinde med kokos/ananas og granatæble
Det er sæson for iskolde læskende ispinde. Og det behøver faktisk slet at være så usundt! Her får du to opskrifter på kalorielette hjemmelavede ispinde med kokos/ananas og granatæble:
4 stk. pr. opskrift
Ingredienser
Kokos- og ananasis
1¼ dl kokosmælk, 12-14 %
1 spsk. sukker
1½ dl ananasjuice
1 skive hakket ananas
1 spsk. friske mynteblade
Granatæble is
2½ dl granatæblejuice
2 spsk. granatæblekerner
½ dl græsk yoghurt, 10 %
Sådan gør du:
Kokos- og ananas is
- Rør kokosmælken med sukker, fordel den i fire isforme og frys dem cirka 30 minutter.
- Bland juicen med hakket ananas og mynte.
- Tag isen ud, fyld op med juiceblandingen, sæt pinde i og frys isen færdig i 3-4 timer.
Energi pr. stk.: 102 kcal, fedt 47 %, protein 5 %, kulhydrat 48 %
Granatæble is
- Fyld hver isform ¾ op med granatæblejuice samt kerner.
- Top med yoghurt, cirka 2 teskeer per form.
- Stik en kniv eller spisepind i hver form, og rør lidt rundt, således at der dannes et mønster.
- Sæt pinde i, og frys isen i cirka 8 timer.
Energi pr. stk. 53 kcal, fedt 21 %, protein 8 %, kulhydrat 71 %