-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Jambalaya
One pot cooking med smag af Louisiana er denne jambalaya med god pølse, kylling, pebre, bladselleri, ris og tomater.
Næringsindhold
- Energi pr. person:700 Kcal
- Fedt:23 %
- Protein:21 %
- Kulhydrat:56 %
4
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 1 pakke kyllingeinderfilet skåret halvt over (ca. 300 g)
- 150 g chorizopølse med jalapeno, i tykke skiver (f.eks. fra Aalbæk)
- 1 hakket løg
- 1-2 stilke snittet bladselleri
- 2 udkernede, grofthakkede røde pebre
- 2 knuste fed hvidløg
- 1 spsk jalapeño chili (fra glas eller dåse)
- 1 tsk oregano
- ¼ tsk cayennepeber
- 1 laurbærblad
- 300 g løse ris
- 1 dåse hakkede, flåede tomater
- ca. 5 dl hønsebouillon
- salt, evt. peber.
- 200 g lun baguette.
Sådan gør du
- Varm olien i en stor sauterepande eller gryde og steg kyllingekød og pølse heri 4 minutter på hver side, drys salt og peber på og tag dem op.
- Svits derefter løg, bladselleri og peberfrugt et par minutter, tilsæt hvidløg, jalapeño, oregano samt cayenne og laurbærblad og svits kort.
- Bland risene ved, rør om og tilsæt tomater samt en del af bouillonen.
- Kog risene i ca. 20 minutter, bland kyllingekød og pølser ved og lad det hele snurre videre, til risene er helt møre.
- Spæd med yderligere bouillon undervejs og check krydringen. Servér retten rygende varm med brød.