Opskrift på italiensk kalveschnitzel

Foto: Andreas Wiking Kalveschnitzel a la italiano

Opskrift på italiensk kalveschnitzel

Kalvesnitzel a la italiano

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

4 tynde kalveschnitzler a 125 g
salt, peber
4 skiver frisk mozzarella
frisk basilikum
2 tsk olivenolie.
Tilbehør:
150 g grønne linser fra Puy
250 g dadel- eller blommetomater i halve
2 spsk olivenolie
2 finthakkede ansjoser
1 bdt rucola
2 spsk kapers

Servering:
Evt. citron eller lime
300 g brød

Energi pr. person:
650 Kcal
Fedt:
29 %
Protein:
34 %
Kulhydrat:
37 %

Sådan gør du

  1. Bank evt. kalvekødet helt fladt, drys salt og peber på, læg en skive mozzarella og et par basilikumblade på hver halvdel af kødskiverne, som foldes og fæstes med en tandstikker. Steg kødet 3-4 minutter på hver side i olivenolie.
  2. Kog linserne efter anvisningen på pakningen og afdryp.
  3. Rist tomaterne og ansjoserne i olie et par minutter under omrøring. Bland linser, rucola og kapers ved, varm det hele igennem, smag til med salt og peber.
  4. Anret de stegte schnitzler på det krydrede fyld og servér evt. med citrus og brød. 

Tip: Hvis du ikker er til ansjos, kan de bare droppes.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Kalv, Italiensk mad, Schnitzel og Hovedret

610x200_woordy_knap2.jpeg