Opskrift på italiensk kalveschnitzel
SPONSORERET indhold

Kalvesnitzel a la italiano

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn og Maiken Christensen Foto: Andreas Wiking
17. feb. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 tynde kalveschnitzler a 125 g
salt, peber
4 skiver frisk mozzarella
frisk basilikum
2 tsk olivenolie.
Tilbehør:
150 g grønne linser fra Puy
250 g dadel- eller blommetomater i halve
2 spsk olivenolie
2 finthakkede ansjoser
1 bdt rucola
2 spsk kapers

Servering:
Evt. citron eller lime
300 g brød

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    34 %
  • Kulhydrat:
    37 %

Sådan gør du

  1. Bank evt. kalvekødet helt fladt, drys salt og peber på, læg en skive mozzarella og et par basilikumblade på hver halvdel af kødskiverne, som foldes og fæstes med en tandstikker. Steg kødet 3-4 minutter på hver side i olivenolie.
  2. Kog linserne efter anvisningen på pakningen og afdryp.
  3. Rist tomaterne og ansjoserne i olie et par minutter under omrøring. Bland linser, rucola og kapers ved, varm det hele igennem, smag til med salt og peber.
  4. Anret de stegte schnitzler på det krydrede fyld og servér evt. med citrus og brød. 

Tip: Hvis du ikker er til ansjos, kan de bare droppes.