Kanelcookies
SPONSORERET indhold

Kanelcookies

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Store, sprøde “cookies”. Der er mange gode sager i dejen, og det smages.

27. feb. 2012 | Mad | Hendes Verden
25 stk.

Ingredienser

125 g smør (stuetemperatur)
175 g farin
125 g havregryn
125 g mel
et nip salt
½tsk. natron
½tsk. bagepulver
1 spsk. kanel
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
100 g hakket chokolade
75 g hakkede nødder

  1. Rør farin og smør grundigt sammen. Tilsæt alt det øvrige på nær nødder og chokolade, og rør dejen sammen. Vend til sidst chokolade og nødder i dejen, og tril den til kugler, der sættes på pladen med god plads imellem sig.
  2. Giv kagerne et let tryk, så de bliver lidt flade, og bag dem ca. 15 min. ved 190 gr.