Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 45 min.
8 kyllingeunderlår (ca. 800 g)
1 æg
2 dl fuldkornscornflakes (ca. 40 g)
1 tsk. paprika
evt. ¼ tsk. stødt sød chili
salt og peber
Tilbehør: salat og fuldkornspasta
- Tø kyllingelårene op, hvis de er frosne. Fjern skindet.
- Pisk ægget sammen.
- Kom cornflakes i en plastikpose, knus dem groft, og bland dem med paprika, chili, salt og peber.
- Vend kyllingelårene i sammenpisket æg og derefter i cornflakesblandingen.
- Læg lårene på en bageplade med bagepapir, og steg dem ved 200 grader i 40-45 min., til de er gennemstegte.
- Servér de sprøde kyllingelår med salat og pasta.
- Tip: Et kyllingelår er også lækkert til madpakken sammen med rugbrød og grønsager.