Knasende kyllingelår med salat
SPONSORERET indhold

Knasende kyllingelår med salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sprøde kyllingelår er et sikkert hit hos både børn og voksne.

Af: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
31. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 45 min.
8 kyllingeunderlår (ca. 800 g)
1 æg
2 dl fuldkornscornflakes (ca. 40 g)
1 tsk. paprika
evt. ¼ tsk. stødt sød chili
salt og peber
Tilbehør: salat og fuldkornspasta

  1. Tø kyllingelårene op, hvis de er frosne. Fjern skindet.
  2. Pisk ægget sammen.
  3. Kom cornflakes i en plastikpose, knus dem groft, og bland dem med paprika, chili, salt og peber.
  4. Vend kyllingelårene i sammenpisket æg og derefter i cornflakesblandingen.
  5. Læg lårene på en bageplade med bagepapir, og steg dem ved 200 grader i 40-45 min., til de er gennemstegte.
  6. Servér de sprøde kyllingelår med salat og pasta.
  7. Tip: Et kyllingelår er også lækkert til madpakken sammen med rugbrød og grønsager.