Knasende kyllingelår med salat
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard

Knasende kyllingelår med salat - opskrift fra Hjemmet

Knasende kyllingelår med salat

Sprøde kyllingelår er et sikkert hit hos både børn og voksne.

printer Print
plate 4 personer

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 45 min.
8 kyllingeunderlår (ca. 800 g)
1 æg
2 dl fuldkornscornflakes (ca. 40 g)
1 tsk. paprika
evt. ¼ tsk. stødt sød chili
salt og peber
Tilbehør: salat og fuldkornspasta

  1. Tø kyllingelårene op, hvis de er frosne. Fjern skindet.
  2. Pisk ægget sammen.
  3. Kom cornflakes i en plastikpose, knus dem groft, og bland dem med paprika, chili, salt og peber.
  4. Vend kyllingelårene i sammenpisket æg og derefter i cornflakesblandingen.
  5. Læg lårene på en bageplade med bagepapir, og steg dem ved 200 grader i 40-45 min., til de er gennemstegte.
  6. Servér de sprøde kyllingelår med salat og pasta.
  7. Tip: Et kyllingelår er også lækkert til madpakken sammen med rugbrød og grønsager.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Sukkerfri og Hovedret