Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Koldskålsvafler
Foto: Thomas Hergaard

Koldskålsvafler - opskrift fra Hjemmet

Koldskålsvafler

(ca. 6 lag)
Print

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
150 g hvedemel
1-2 spsk sukker
1 tsk bagepulver
¼ tsk groft salt
¼ liter kærnemælk med citron (eller koldskål)
2 æg
50 g smør (smeltet)
Tilbehør:
ahornsirup

  1. Bland de tørre ingredienser og rør dem ud i kærnemælk/koldskål.
  2. Pisk æggene i et ad gangen og tilsæt smør.
  3. Bag dejen i et varmt vaffeljern (ca. 1 dl dej pr. lag) og server f.eks. med ahornsirup.
Se, hvad vi ellers skriver om: Koldskål