-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Krydret gryde med søde kartofler, rejer og koriander
En varmende gryde med harissa, rejer og koriander, der vil imponere enhver gæst.
Ingredienser
- 800 g søde kartofler
- 1 porre
- 2 rødløg
- 1½ spsk olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1½ tsk harrisa-pasta eller anden chilipasta
- 1 dåse hakkede flåede tomater
- 2 dl hønsebouillon
- ½ dåse kokosmælk
- ½ spsk fintrevet ingefær
- 300 g rejer
- ½-1 bdt koriander.
- Tilbehør: chapati eller naan
Sådan laver du krydret gryde med rejer:
- Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Rens porren og snit den i tynde skiver, og gem dem til senere.
- Kog de søde kartofler i vand med salt til de er møre, tag dem op og afkøl. Pil og snit rødløg i små tern.
- Steg løgene i en gryde med olivenolie til de er møre og lækre. Det tager ca. 10 min.
- Tilsæt hvidløg og harissa og lad det stege ved svag varme sammen med løgene. Hæld tomater og bouillon herved og lad det simre 20 min.
- Tilsæt kokosmælk, og lad det koge igennem. Blend saucen hurtigt med en stavblender. Kom porrer, søde kartofler og ingefær i sovsen og lad et simre 2-3 min. Tilsæt rejer og koriander og servér med det samme.
- OBS. Rejerne må ikke tilberedes for længe i saucen, så bliver de seje i konsistensen.
- Servér evt. med chapati, naan eller lign eller en portion kogte ris.