Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på kylling med mango og cashewnødder
Foto: Mikkel Adsbøl Kylling med mango og cashewnødder

Opskrift på kylling med mango og cashewnødder

Kylling med mango og cashewnødder

En asiatisk inspireret salat, der forener det salte, søde og sprøde.

plate 2
printer Print

300 g kylling i strimler
2 fed hvidløg
1 rød chili
1 spsk tørret citrongræs (eller ½ frisk citrongræs)
50 g sukkerærter
3 spsk Fish Sauce
saften fra en lime
3-5 dråber flydende sødemiddel
1 bundt koriander, plukket
salt og peber
1 mango, finthakket
3-4 alm. tomater, finthakket
1 stort blad iceberg
40 g cashewnødder.

Energi pr. person:
450 Kcal

Sådan laver du kylling med mango:

Steg kyllingestykkerne i meget varm olie i ca. 4 -5 minutter, til de er næsten gennemstegt. Tag dem op fra panden.

Kom hvidløg og skiver af rød chili på panden i ca. 1 min. Kom kyllingen på igen i. Efter 1 minut tilsættes sukkerærter, Fish Sauce, limesaft, flydende sødemiddel, halvdelen af korianderen, salt og peber.

Lige inden servering blandes finthakket mango og tomat i retten. Anret retten på stort iceberg-blad. Pynt med cashewnødder og resten af korianderen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund mad, Slankemad, Kylling, Asiatisk mad, Kalorielet og Hovedret