Opskrift på kylling med rabarber, persille og mormorsalat
SPONSORERET indhold

Kylling med rabarber, persille og mormorsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En nem men mindst ligeså velsmagende version af den klassiske grydestegte mormorkylling.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
08. maj. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: en time, 10 min

Ingredienser

1,2 kg kartofler
1 god, stor kylling, gerne økologisk, så får du mest for pengene
1 stort bundt kruspersille
salt og peber
2 stængler rabarber
2-3 spsk rørsukker
2 dl piskefløde
2-3 hovedsalater

Sådan laver du kylling

Skær kartoflerne i mindre stykker og læg dem i et ovnfast fad. Rens kyllingen og prop al persillen ind i kyllingen. Gnub kyllingen med salt og peber og læg den ovenpå kartoflerne med brystet opad. Bag i ovnen i 50 min ved 225 grader.

Skær rabarberne ud i tynde skiver og drys skiverne med rørsukker. Lad dem trække så længe som muligt. Rør fløde og rabarber sammen lige inden servering. Smag evt. til med mere sukker. Vend med blade af hovedsalat.

Når kyllingen er færdig, pilles persillen ud og hakkes groft. Vend persille og kartofler sammen og servér med rabarbersalaten.


Se også opskrift på Dampet forårsgrønt med pocheret æg.