Opskrift på kylling med rabarber, persille og mormorsalat

Foto: Line Thit Klein Kylling med rabarber, persille og mormorsalat

Opskrift på kylling med rabarber, persille og mormorsalat

Kylling med rabarber, persille og mormorsalat

En nem men mindst ligeså velsmagende version af den klassiske grydestegte mormorkylling.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: en time, 10 minutter
plate 4 Person(er)
Ingredienser

1,2 kg kartofler
1 god, stor kylling, gerne økologisk, så får du mest for pengene
1 stort bundt kruspersille
salt og peber
2 stængler rabarber
2-3 spsk rørsukker
2 dl piskefløde
2-3 hovedsalater

Sådan laver du kylling

Skær kartoflerne i mindre stykker og læg dem i et ovnfast fad. Rens kyllingen og prop al persillen ind i kyllingen. Gnub kyllingen med salt og peber og læg den ovenpå kartoflerne med brystet opad. Bag i ovnen i 50 min ved 225 grader.

Skær rabarberne ud i tynde skiver og drys skiverne med rørsukker. Lad dem trække så længe som muligt. Rør fløde og rabarber sammen lige inden servering. Smag evt. til med mere sukker. Vend med blade af hovedsalat.

Når kyllingen er færdig, pilles persillen ud og hakkes groft. Vend persille og kartofler sammen og servér med rabarbersalaten.


Se også opskrift på Dampet forårsgrønt med pocheret æg.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Rabarber, Kylling, Dansk mad og Hovedret

610x200_woordy_knap2.jpeg