Louise Bruun
SPONSORERET indhold

Louise Bruuns broccolisalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kål er en meget vigtig ingrediens i Louise Bruuns univers. Broccoli, hvidkål, rødkål, blomkål – masser af kål. En god frokost består mange af dagene af en salat, hvor basen er kål. Tun eller kylling er godt at spise til salaten, men også hummus eller en rest fra aftensmaden kan med fordel spises.

Af: Louise Bruun Foto: Andreas Wiking
30. jan. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1/2 broccolihoved, fintskåret
1/2 fennikel, fintsnittet
1 lille håndfuld rosiner
1 håndfuld solsikkekerner
100 g tun

Dressing:
5 spsk koldpresset olivenolie
1/2 citron, saft heraf
Himalaya-salt eller havsalt

Sådan gør du

Bland alle ingredienser til en salat, og spis den sammen med tunen.

OBS: Dette er en stor portion, så der er måske også til frokosten i morgen.


Prøv også Louise Bruuns hørfrøgrød