SPONSORERET indhold
Lynstegt svinekød med blomkålsris
Lynstegt svinekød med blomkålsris der både smager dejligt, og ser lækkert ud.
2 personer |
Total: 25 min
Ingredienser
1 bundt broccoli
2 fed hvidløg
1 stort rødløg
300 g svinekød i strimler
Lidt olie
2 tsk. ingefær
3 spsk. hoisinsauce
Lidt lime
Ris:
½-1 blomkål
1 spsk. ristet sesam
Næringsindhold
-
Energi pr. person:479 Kcal
-
Fedt:28 %
-
Protein:44 %
-
Kulhydrat:28 %
Sådan gør du
- Skær broccolien i mundrette stykker, og husk, at stokken også kan spises. Skræl den, og skær den i stave. Snit hvidløgene i tynde skiver.
- Skær rødløget i grove både. Steg kødet i lidt olie i en brandvarm wok, steg i 2-3 minutter til kødet er gyldent og gennemstegt. Tag det af varmen, og kom lidt ny olie i wokken.
- Steg broccolien ved superhøj varme i 1-2 minutter.
- Kom løg og hvidløg ved, og steg i yderligere 1 minut. Kom kødet tilbage, og tilsæt revet ingefær, hoisin og lidt lime. Smag til.
- Riv imens blomkålen groft.
- Hæld kogende vand over, og dryp dem af. Anrét blomkålsris toppet med lynstegt svin og grønt. Top med lidt ristet sesam.