-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Sund og lækker madpakke
Jo, vi skal til det igen efter ferien! Tænk kreativt, og fyld masser af sunde sager i madpakken, f.eks. tandoori-nuggets med sesamdip og masser af gnavegrønt.
Tandoori-nuggets:
1 kg kyllingebrystfileter
2 tsk. salt peber
2 dl græsk yoghurt 2 %
3 spsk. tandoorikrydderi
2 spsk. olie
Sesamdip:
2 tsk. tahin eller peanutbutter
1 spsk. græsk yoghurt 2 %
1 tsk. sojasauce
1 tsk. sesamfrø
evt. lidt sambal oelek (chilipasta) og citronsaft
Tilbehør:
½ supersød majs i skiver
½ dl blomkålsbuketter
5 centimeter agurk i stænger
1 gulerod i stænger
1 fuldkornspita
1 lille pære skåret i både og dryppet med citronsaft
1. Tænd ovnen på 225 grader. Skær kyllingekødet i tern på cirka 3 x 3 centimeter, og læg ternene i en skål. Kom salt, peber, yoghurt og tandoorikrydderi i skålen, og vend det rundt. Fordel kyllingeternene på en bageplade med bagepapir, og dryp med olie. Stil pladen i ovnen i cirka 20 minutter og tjek, at kødet er gennemstegt. De stegte kyllingenuggets kan holde sig i køleskabet i et par dage.
2. Rør ingredienserne til sesamdip sammen, og smag eventuelt til med sambal oelek og citronsaft. Kom dippen, 4-5 kyllingenuggets, søde majs, agurk, blomkål, gulerod og pære i hver sin beholder. Madpakken kan gøres klar om aftenen og opbevares i køleskabet til om morgenen.