-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Mandelgazpacho
En hvid version af den spanske klassiker – perfekt til en varm sommerdag.
1
Ingredienser
- 45 g smuttede mandler
- 1 fed hvidløg
- 30 g daggammelt brød uden skorpe
- 10 g olivenolie
- 1 spsk sherryvineddike
- 1 dl vand
- salt og peber
- 60 g grønne, stenfri vindruer
- 10 g mandelsplinter
- 1 tsk olivenolie.
Sådan laver du mandelgazpacho
- Kom mandler, hvidløg, brød, olivenolie, vineddike og vand i en blender. Kør, til det er helt cremet og smag til med salt og peber. Stil suppen i køleskabet i et par timer, inden den skal serveres, så den er rigtig kold. Pil skindet af druerne og del dem. Hæld suppen i en lille skål. Kom druer, mandelsplinter og olivenolie i midten af suppen. Server straks suppen.
- Tip: Suppen kan laves klar i god tid i forvejen. Pisk den lidt op inden servering.
- Se også opskrift på hvide asparges med ansjos og brødkrymmel.