Ingredienser
Arbejdstid:
20 min.
Trækketid:
mindst 2 timer
300 g hvide marinerede islandske sild (f.eks. Lykkebergs)
1/2 mango (fast og ikke for moden)
2 skalotteløg
3 /4 dl hvidvinseddike
1 1/2 dl hvidvin
1 knivspids salt
30 g sukker
1 tsk rosa peberkorn
1 knivspids syltede grønne peberkorn
1 tsk majsstivelse (maizenamel)
- Snit skalotteløgene fint og kog dem sammen med eddike, hvidvin, salt, sukker og de to slags peber.
- Kog nogle minutter og jævn med majsstivelse.
- Flæk mangofrugten, skræl den og skær kødet i små tern.
- Tilsæt mangofrugten til lagen og kog op. Stil den koldt.
- Lad sildene dryppe af og skær dem i mindre stykker.
- Hæld mango-lagen over og lad det hele trække koldt mindst 2 timer.