Opskrift på marokkansk kyllingesalat med couscous
SPONSORERET indhold

Marokkansk kyllingesalat med couscous

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
10. sep. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

 

3 dl fuldkorns cous cous
3 dl kogende hønsebouillon
salt, peber
1 spsk olivenolie
citron- eller limesaft
1 snittet rødløg
300 g stegt kyllingekød i strimler
75 g tørrede, snittede abrikoser
75 g lyse rosiner (sultanas)
35 g tørrede tranebær
1 håndfuld friske mynteblade
200 g cherry-eller dadeltomater i halve
2 spsk pinjekerner
1 spsk spidskommen.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    590 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    64 %

Sådan gør du

Kom couscousen i en skål, hæld bouillon over og lad grynene trække til de har opsuget væden. Det tager ca. 8-10 min. Rør cous cousen løs med en gaffel, smag til med salt, peber, olie og citronsaft, før alle øvrige ingredienser røres i salaten. Rist pinjekerner og spidskommen på en tør pande. Drys blandingen over salaten og servér.