Michelle Kristensens spinat-bananbrød
SPONSORERET indhold

Michelle Kristensens spinat-bananbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Jeg lavede dette brød til ”Go’Morgen Danmark” for noget tid siden. Det jublede folk over, og det blev postet amok på Instagram. Her får du opskriften.

Af: Michelle Kristensen Foto: Wichmann og Bendtsen
02. jan. 2020 | Mad | ALT for damerne
12 skiver

Ingredienser

2 bananer
5 æg
2 håndfulde spinatblade
1 spsk akaciehonning
1 spsk olivenolie
100 g havregryn
1 tsk kanel
½ tsk natron
1 drys salt

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
  2. Blend alle ingredienserne sammen, og hæld dejen i en beklædt brødform.
  3. Halvér en banan på langs, og læg de to bananstykker oven på dejen.
  4. Bag brødet i 30-35 min, og lad det køle af, før du skærer det i skiver.
  5. Der er til 12 mellemmåltider i et brød, så frys evt. resten af brødet ned i skiver med et stykke bagepapir mellem hver skive. Så er det let at tage en skive op, og du kan spise den nogle timer senere.

Anbefalet til dig