Michelle Kristensens spinat-bananbrød
Foto: Wichmann og Bendtsen Smukt brød der smager skønt!

Michelle Kristensens spinat-bananbrød

Jeg lavede dette brød til ”Go’Morgen Danmark” for noget tid siden. Det jublede folk over, og det blev postet amok på Instagram. Her får du opskriften.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 12 skiver

2 bananer
5 æg
2 håndfulde spinatblade
1 spsk akaciehonning
1 spsk olivenolie
100 g havregryn
1 tsk kanel
½ tsk natron
1 drys salt

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
  2. Blend alle ingredienserne sammen, og hæld dejen i en beklædt brødform.
  3. Halvér en banan på langs, og læg de to bananstykker oven på dejen.
  4. Bag brødet i 30-35 min, og lad det køle af, før du skærer det i skiver.
  5. Der er til 12 mellemmåltider i et brød, så frys evt. resten af brødet ned i skiver med et stykke bagepapir mellem hver skive. Så er det let at tage en skive op, og du kan spise den nogle timer senere.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Du kan også bruge dejen til muffins. Så kommer du en skive banan på toppen af hver muffin. De skal bages i 20-25 minutter.

Mellemmåltid

MK-principperne
Måltidet indeholder 1 knytnæve protein, 1 portion fedtkilde samt grøntsager.

Se, hvad vi ellers skriver om: Michelle Kristensen, Brød, Kalorielet og Bageopskrifter