Minestrone med sølvbeder
SPONSORERET indhold

Minestrone med sølvbeder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den fyldige italienske grøntsagssuppe - her i en lækker version med sølvbeder. Mums!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
10. nov. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 30 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
½ sølvbede (150 g)
1 løg (finthakket)
1-2 fed hvidløg (finthakket)
1-2 spsk olivenolie
1 gulerod (i små terninger)
1 stilk bladselleri (i små terninger)
salt og peber
1 spsk konc. tomatpuré
1 l grønsags- eller hønsebouillon (eller vand)
1 krydderbuket (1 laurbærblad, 3 kviste timian, 4 persillestilke)
50 g små pastastykker
evt. 1 dåse hvide bønner eller kikærter
Tilbehør:
parmesanost
groft brød

  1. Del sølvbeden i stilke og blade og skyl dem i koldt vand. Skær stilkene i mundrette stykker og snit bladene fint.
  2. Steg løg og hvidløg bløde i en gryde med olie ca. 5 min. Tilsæt gulerod, bladselleri og sølvbedestilke. Vend rundt, krydr med salt og peber og tilsæt tomatpuré og bouillon.
  3. Giv det et opkog og tilsæt krydderbuketten. Lad suppen simre 15 min. Tag krydderbuketten op.
  4. Tilsæt pasta og evt. afdryppede bønner/kikærter. Lad suppen simre, til pastaen er mør.
  5. Tilsæt sølvbedeblade og kog igennem et par minutter. Smag til med salt og peber og server i varme, dybe tallerkner med friskrevet parmesanost og groft brød.