-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Noa Noa-designerens bedste juleopskrift
Confit de canard på salat bund
Ingredienser
• 4 andelår
• 1 liter andefedt (eller smagsløs olie som vindruekerne, oliven, raps osv.)
• 1 fed hvidløg
• peberkorn
• salt
• 1 styk sort kardemomme
• laurbærblade
• nellikeskud
• timian
• salat
• olieeddike-dressing
• granatæblekerner
Confit de canard har ry for at være en meget fed ret, men det behøver den ikke være. Meget af fedtet fjernes inden stegning og resten smelter fra. Brug rester af det overskydende andefedt fra Mortens Aften. Hvis du ikke har det, kan det købes i supermarkeder.
Varm fedtet op i en gryde med hvidløg, peberkorn, salt, laurbærblad, nellikeskud og kardemomme. Kog andelårene i fedtet, til de er helt møre, og gem det så hele i køleskabet – gerne et par dage, før de spises.
Ved tilberedning river du strimler af kødet og skærer skindet i fine strimler. Steg først skindet sprødt og dryp af på fedtsugende papir. Steg derefter dine kødstrimler sprøde i det overskydende andefedt.
Andeskind -og strimler serveres på en bund af salat efter eget valg med en olieeddike-dressing. Pynt med granatæble kerner.