-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Omelet med røget mørbrad og spinat
En omelet er nem og billig hverdagsmad, men det bliver den bestemt ikke dårlig af. Her laver vi lækker omelet med røget mørbrad, spinat, forårsløg og radiser.
Omelet til 2 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 50 g spæd spinat
- 4 forårsløg
- 6 radiser
- 100 g røget mørbrad
- 1 spsk. olivenolie
- Omelet:
- 4 æg
- ½ dl mælk
- ½ tsk. salt
- peber
- 15 g smør
- Tilbehør: rugbrød
Sådan laver du omelet med røget mørbrad
- 1. Skyl spinaten grundigt, og afdryp den i en si. Snit forårsløgene. Skær radiserne i skiver. Skær mørbraden i tern, 1 x 1 cm. Steg dem 4-5 min. i olie på en pande.
- 2. Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne sammen med mælk, salt og peber. Pisk æggehviderne stive. Vend æggehviderne forsigtigt i blommemassen med en dejskraber.
- 3. Varm en pande op med smørret, til det er bruset af og er gyldent. Hæld æggemassen på. Lad æggekagen bage ved svag varme ca. 10 min. under låg. Når omeletten er gennembagt, løsnes den forsigtigt fra panden, og lad halvdelen af omeletten glide over på et serveringsfad. Fordel spinat, forårsløg, radiser og mørbrad herover. Fold resten af omeletten over.