Opskrift: Ørredfilet med salat, grønne bønner & mandler
SPONSORERET indhold

Opskrift: Ørredfilet med salat, grønne bønner og mandler

Nem og lækker opskrift på røget ørredfilet med salat, grønne bønner & mandler.

Af:: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
01. sep. 2015 | Opskrift | Vores Børn

Gravide anbefales at spise masser af fisk, som er gode kilder til D-vitamin, jod og selen. Dog skal indtag af tun mindskes eller helt undgås pga. af risikoen for at indtage for meget kviksølv. Det samme gælder laks fra Østersøen, da disse har et særligt højt indhold af dioxin der påvirker fostrets udvikling. Opdrættet laks fra Norge er derfor bedre at spise fordi de ikke er forurenet af dioxin.

Denne opskrift på røget ørredfilet med salat, grønne bønner & mandler er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her

4 portioner

600 g grønne bønner

60 g mandler

200 g forårsløg

320 g ørredfilet

4 bundt dild

120 g mayonnaise

citronsaft

100 g bønnespirer, rå

120 g drænet yoghurt 7%

salt & peber

Sådan gør du

Snit bønnerne på skrå i ca 4 cm lange stykker og kom dem i kogende, letsaltet vand i ca 5 minutter. Afkøl
dem herefter under rindende, koldt vand.

Hak mandlerne lidt med en skarp kniv. Snit forårsløgene fint, drys mandler og løg over bønnerne og læg
fileterne af den røgede ørred over.

Kom dild, mayonnaise og yoghurt i en minihakker og kør til en grøn dressing. Smag til med citronsaft, salt
og peber. Konsistensen kan eventuelt justeres med lidt vand.
Fordel dressingen over salaten og pynt med nogle spæde skud (spirer eller blade) af grønt.

Server med brød.