SPONSORERET indhold
Dejlig ovnbagt fisk med spinatsalat
Ovnbagt hvid fisk smager dejligt og bliver så lækkert mørt. Prøv denne opskrift med urter, klassisk tatarsauce og spinatsalat til.
2 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
500 g lyssej, torskefilet, kulmule el. anden fast, hvid fisk
Salt og peber
Ca. 1 dl groftskåret kryddergrønt som dild, persille, kørvel, purløg
Limesaft
Spinatsalat:
150 g spinatblade
1 dl kogte belugalinser
100 g granatæblekerner
Tatarsauce:
1,5 dl græsk yoghurt 2 %
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. afdryppede kapers
2 spsk. hakket, syltet agurk
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakket løg
1 tsk. honning
Næringsindhold
-
Energi pr. person:451 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:51 %
-
Kulhydrat:29 %
Sådan gør du:
- Læg fisken på et stykke bagepapir, drys salt, peber og krydderurter på, og dryp med limesaft.
- Dæk fisken med et stykke bagepapir, og bag den i ovnen ved 200 grader, 15-20 minutter, til fisken er fast.
- Lav tatarsaucen imens: Rør og smag yoghurten til med alle de nævnte ingredienser, inklusiv salt og peber.
- Bland ingredienserne til salaten, og servér den til fisken sammen med tatarsaucen.