Ovnbagt fisk med spinatsalat
SPONSORERET indhold

Dejlig ovnbagt fisk med spinatsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ovnbagt hvid fisk smager dejligt og bliver så lækkert mørt. Prøv denne opskrift med urter, klassisk tatarsauce og spinatsalat til.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
26. jan. 2020 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 30 min

Ingredienser

500 g lyssej, torskefilet, kulmule el. anden fast, hvid fisk
Salt og peber
Ca. 1 dl groftskåret kryddergrønt som dild, persille, kørvel, purløg
Limesaft

Spinatsalat:

150 g spinatblade
1 dl kogte belugalinser
100 g granatæblekerner

Tatarsauce:

1,5 dl græsk yoghurt 2 %
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. afdryppede kapers
2 spsk. hakket, syltet agurk
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakket løg
1 tsk. honning

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    451 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    51 %
  • Kulhydrat:
    29 %

Sådan gør du:

  1. Læg fisken på et stykke bagepapir, drys salt, peber og krydderurter på, og dryp med limesaft.
  2. Dæk fisken med et stykke bagepapir, og bag den i ovnen ved 200 grader, 15-20 minutter, til fisken er fast.
  3. Lav tatarsaucen imens: Rør og smag yoghurten til med alle de nævnte ingredienser, inklusiv salt og peber.
  4. Bland ingredienserne til salaten, og servér den til fisken sammen med tatarsaucen.

Anbefalet til dig