Ovnbagt fisk med spinatsalat
Foto: Maria Warnke Nørregaard Nem og lækker ovnbagt fisk.

Dejlig ovnbagt fisk med spinatsalat

Ovnbagt hvid fisk smager dejligt og bliver så lækkert mørt. Prøv denne opskrift med urter, klassisk tatarsauce og spinatsalat til.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 2 personer

500 g lyssej, torskefilet, kulmule el. anden fast, hvid fisk
Salt og peber
Ca. 1 dl groftskåret kryddergrønt som dild, persille, kørvel, purløg
Limesaft

Spinatsalat:

150 g spinatblade
1 dl kogte belugalinser
100 g granatæblekerner

Tatarsauce:

1,5 dl græsk yoghurt 2 %
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. afdryppede kapers
2 spsk. hakket, syltet agurk
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakket løg
1 tsk. honning

Energi pr. person:
451 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
51 %
Kulhydrat:
29 %

Sådan gør du:

  1. Læg fisken på et stykke bagepapir, drys salt, peber og krydderurter på, og dryp med limesaft.
  2. Dæk fisken med et stykke bagepapir, og bag den i ovnen ved 200 grader, 15-20 minutter, til fisken er fast.
  3. Lav tatarsaucen imens: Rør og smag yoghurten til med alle de nævnte ingredienser, inklusiv salt og peber.
  4. Bland ingredienserne til salaten, og servér den til fisken sammen med tatarsaucen.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Nem aftensmad, Fisk og Hovedret