SPONSORERET indhold
Nemt & lækkert: Pæreflæsk
Du kender den klassiske ret æbleflæsk - men hvorfor ikke prøve noget nyt og bruge pærer i stedet for æbler - og lave pæreflæsk? Det smager forrygende godt krydret med frisk timian.
2 personer
Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 20 min.
2-3 pærer
400 g stegeflæsk (i skiver)
lidt frisk timian
1 tsk. sukker
salt og peber
Tilbehør: groft rugbrød
Sådan laver du pæreflæsk
- Vask eller skræl pærerne, og skær dem i både uden kernehus.
- Steg flæsket sprødt på en tør pande, lad det dryppe af på køkkenrulle, og hold det varmt.
- Steg pærer og timian i lidt af det afsmeltede fedt, og smag til med sukker, salt og peber.
- Servér flæsk og pærer med groft rugbrød.