-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Hvis du elsker gorgonzola og valnødder, vil du elske denne pastaret
Cremet og ostet med crunch fra valnødder og sødme fra pærer, der går helt perfekt med den fyldige smag af gorgonzola. Få her opskriften på en nem og hurtig vegetarisk pasta med gorgonzolasauce og nødder.
4 portioner
Ingredienser
Pasta med gorgonzola, pære og valnødder
- 400 g pasta – her er brugt typen casarecce
- salt
- 1 fed hvidløg
- 2 faste pærer
- 50 g valnødder
- 1 spsk olivenolie
- 200 g gorgonzola
- 1 dl kaffefløde
- sort peber
Sådan laver du pastaretten
- Kog pastaen al dente i letsaltet vand. Hak imens hvidløg fint, og skær pærerne i tynde både. Hak valdnødderne groft.
- Varm olivenolien i en pande, og kom hvidløg i. Steg i et halvt minut, og tilsæt så gorgonzola og kaffefløde. Lad gorgonzolaen smelte ud i fløden til en tyk sauce.
- Tilsæt pære og valnødder, og smag til med sort peber og lidt salt.
- Gem 1 dl af kogevandet og sigt resten fra. Vend pastaen sammen med saucen, og spæd op med kogevandet. Så er retten klar herefter!