GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Pasta med gorgonzolasauce og ristede nødder
Foto: Becel

Pasta med gorgonzolasauce og ristede nødder

Pasta med gorgonzolasauce og ristede nødder er en let og delikat ret med masser af smag og helt uden kød. Den varme gorgonzolasauce giver retten er rund, intens og cremet smag, hvilket gør retten perfekt til kolde dage. Retten er lækker og fyldig og må godt være det, men ønsker du alligevel en mindre syndig version uden at gå på kompromis med smagen, lav da retten med Cremefine 7%.

printer Print
clock 30 minutter
plate 4 portioner

400 g pasta penne
2 dl valnøddekerner 
1 spsk Becel Flydende
1 fed hvidløg, finthakket
1 finthakket chili
1 fl. Cremefine til madlavning 7% eller 15%
1 spsk. kyllingefond
100 g gorgonzola

Sådan laver du pastaretten

  1. Kog pasta som beskrevet på pakken.
  2. Svits hvidløg i Becel på en pande. Tilsæt nødder og chili og rist under omrøring ca. 3 min..
  3. Tag nødderne af panden og kom Cremefine og Fond du Chef på panden. Lad det simre til fonden er opløst. Tilsæt 2/3 af osten og lad den smelte ved svag varme mens du rører.
  4. Smag til med peber og vend den kogte pasta i saucen.
  5. Anret med de ristede valnødder og resten af gorgonzolaen i små stykker på toppen.
Se, hvad vi ellers skriver om: Vegetarret, Becel, Aftensmad, Pastaretter og Hovedret