Opskrift på pasta med spinat
SPONSORERET indhold

Pasta med spinat, hasselnødder og kalmataoliven

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
08. apr. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

350 g spaghetti
3 spsk kalamataoliven
4 fed hvidløg
1 stor håndfuld hasselnødder
6 spsk olivenolie
500 g frisk spinat, hakket
havsalt
friskkværnet peber

Sådan laver du pastaretten

Kog pastaen al dente i letsaltet vand. Når den er færdig, hælder du lidt olivenolie over. Hak oliven, hvidløg og hasselnødder sammen, til det bliver en sammenrørt, tyk masse. Bland derefter halvdelen af olivenolien i. Bland massen med den kogte pasta og derefter med den hakkede spinat. Krydr med havsalt og peber og sprinkl med den sidste halvdel olivenolie.