Penne med courgette & kylling
SPONSORERET indhold

Penne med courgette & kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Få flere grøntsager ind i hverdagsretten ved at mikse almindelig spaghetti med squash-spaghetti.

Af: Marie Melchior og Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft og Tia Borgsmidt
06. jan. 2020 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer

Ingredienser

Kylling:
4 kyllingebryster med skind
1 bundt estragon
4 spsk olivenolie
salt og peber

Pasta:
500 g penne pasta
1 courgette
½ dl god olivenolie
salt og peber
100 g parmesan

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Kom kyllingebrysterne i en bradepande. Skyl estragon, og hak den fint.
  2. Drys halvdelen af den hakkede estragon over kyllingen, og dryp med olivenolie. Krydr med salt og peber.
  3. Steg kyllingen i 20-25 minutter, eller til den er gennemstegt. Kog pastaen i kogende vand med salt, til den er al dente. Tjek kogetiden på pastapakken. Skyl courgetten. Brug et rivejern eller en spiralizer til at rive den til ”spaghetti”.
  4. Kom courgette strimlerne i gryden med pasta i det sidste minut af kogetiden. Hæld pasta og courgette i et dørslag, og kom det hele tilbage i gryden.
  5. Vend rundt med olivenolie, den anden halvdel af det hakkede estragon, salt og peber. Riv parmesanen, og vendt rundt i pastaen. Skær kyllingen i skiver, og server til.

Anbefalet til dig