SPONSORERET indhold
Penne med courgette & kylling
Få flere grøntsager ind i hverdagsretten ved at mikse almindelig spaghetti med squash-spaghetti.
Af: Marie Melchior og Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Betina Hastoft og Tia Borgsmidt
4 personer
Ingredienser
Kylling:
4 kyllingebryster med skind
1 bundt estragon
4 spsk olivenolie
salt og peber
Pasta:
500 g penne pasta
1 courgette
½ dl god olivenolie
salt og peber
100 g parmesan
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader. Kom kyllingebrysterne i en bradepande. Skyl estragon, og hak den fint.
- Drys halvdelen af den hakkede estragon over kyllingen, og dryp med olivenolie. Krydr med salt og peber.
- Steg kyllingen i 20-25 minutter, eller til den er gennemstegt. Kog pastaen i kogende vand med salt, til den er al dente. Tjek kogetiden på pastapakken. Skyl courgetten. Brug et rivejern eller en spiralizer til at rive den til ”spaghetti”.
- Kom courgette strimlerne i gryden med pasta i det sidste minut af kogetiden. Hæld pasta og courgette i et dørslag, og kom det hele tilbage i gryden.
- Vend rundt med olivenolie, den anden halvdel af det hakkede estragon, salt og peber. Riv parmesanen, og vendt rundt i pastaen. Skær kyllingen i skiver, og server til.