Risotto med courgette og parmaskinke
SPONSORERET indhold

Risotto med courgette og parmaskinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
06. okt. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 lille courgette, ca. 250 g
2 små skalotteløg
300 g risottoris
1 spsk. olivenolie
1 dl friskrevet parmesan
3 spsk. fløde
salt, peber
100 g parmaskinke i tynde skiver
4 spsk. friskrevet parmesan
salt, peber
Pynt:
friskrevet parmesan, persille eller basilikum 

  1. Skær courgetten i 1 x 1 cm’s tern. Skær løgene i små tern. Svits courgette, løg og ris i olie i en gryde, til det er klart ca. 1-2 min. Tilsæt en suppeskefuld kogende bouillon ad gangen. Rør rundt, så risen ikke brænder på. Tilsæt først den næste skefuld bouillon, når den forrige er opsuget.
  2. Kog risottoen ca. 25 min. i alt, fra du begynder med at hælde bouillon på.
  3. Rør parmesan og fløde i risottoen. Smag til med salt og peber. Fordel parmaskinken over risottoen, og pynt med parmesan og persille.