SPONSORERET indhold
Risotto med courgette og parmaskinke
4 personer
Ingredienser
1 lille courgette, ca. 250 g
2 små skalotteløg
300 g risottoris
1 spsk. olivenolie
1 dl friskrevet parmesan
3 spsk. fløde
salt, peber
100 g parmaskinke i tynde skiver
4 spsk. friskrevet parmesan
salt, peber
Pynt:
friskrevet parmesan, persille eller basilikum
- Skær courgetten i 1 x 1 cm’s tern. Skær løgene i små tern. Svits courgette, løg og ris i olie i en gryde, til det er klart ca. 1-2 min. Tilsæt en suppeskefuld kogende bouillon ad gangen. Rør rundt, så risen ikke brænder på. Tilsæt først den næste skefuld bouillon, når den forrige er opsuget.
- Kog risottoen ca. 25 min. i alt, fra du begynder med at hælde bouillon på.
- Rør parmesan og fløde i risottoen. Smag til med salt og peber. Fordel parmaskinken over risottoen, og pynt med parmesan og persille.