Lækker og nem salat til dine gæster.
SPONSORERET indhold

Rodfrugtsalat med sprødt grønt og chili

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne salat med sæsonens rødder smager dejligt som tilbehør til kylling.

Af: Redaktionen Foto: Maria Warncke Nørregaard
21. okt. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4-5 personer

Ingredienser

2-3 gulerødder
1-2 rødbeder
1 pastinak
2 æbler
½ citron, saften heraf
1½ spsk flydende honning
1 tsk chili, finthakket
1 spsk eddike f.eks. æbleeddike
3 spsk olivenolie
50 g små blade spinat
1 julesalat, groft snittet

Sådan gør du

Skræl rødderne, og skær dem i tynde skiver f.eks. på et mandolinjern. Skær æblerne i små stykker. Rør citronsaft med lidt honning, chili, eddike og olivenolie. Bland rødderne med dressing, spinat og snittet julesalat.
Anret på et fad, og server.