Salat med kylling
SPONSORERET indhold

Salat med krydret kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smagen af forår med krydret kylling og lækker aspargessalat

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
02. jan. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 stk. kyllingebryst med skind
1 tsk Herbes de Provence
salt, peber
2 tsk olivenolie
400 g grønne asparges
VINAIGRETTE:
1 spsk olivenolie
1 spsk lys vineddike
2 spsk hakkede kapers
1 spsk finthakket
skalotteløg
frisk kørvel
brødcroutoner af 200 g
fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Gnid kyllingekødet med Herbes de Provence, salt og peber og brun det godt på alle sider.
  2. Dæmp varmen, stænk evt. lidt bouillon over og steg kødet i 5-6 minutter på hver side. Tag kødet op og hold det varmt.
  3. Skær aspargesene i halve, blancher dem i kogende, letsaltet vand et par minutter, afkøl og afdryp dem.
  4. Pisk vinaigretten sammen og smag den til, før den vendes med aspargesene, der serveres til kødet med de sprøde croutoner. 

Energi pr. person: 340 kcal, fedt 30%, protein 32%, kulhydrat 38%