-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste

Salat med varmrøget laks, dild og spidskål
En rigtig forårsbebuder med radiser, der giver laksen et velfortjent strækt modspil.
4
Ingredienser
- 1 bundt radiser
- ¼-½ spidskål
- 4 spsk græsk yoghurt
- 1 tsk dijonsennep
- lidt salt og citronsaft
- 1 spsk dild, finthakket
- 1 knsp cayennepeber
- 400 g varmrøget laks, f.eks.med sort peber
- plukket dild til drys på salaten
- Tilbehør: brød
SÅDAN GØR DU
Sådan laver du varmrøget laks
- Skær top og bund af radiserne og skær dem i halve eller kvarte stykker. Snit spidskålen i tynde strimler.
- Rør græsk yoghurt sammen med dijonsennep, salt, citronsaft, dild og lidt cayennepeber. Vend spidskålen sammen med dressingen. Smag på det og krydr evt. med ekstra salt og peber.
- Anret spidskålen på et fad og kom stykker af varmrøget laks ovenpå kålen. Drys dild og radiser over som pynt.