Schnitzler med tomat, basilikum og ost

Foto: Thomas Hergaard

Schnitzler med tomat, basilikum og ost - opskrift fra Hjemmet

Schnitzler med tomat, basilikum og ost

En lækker opskrift på italiensk inspireret schnitzel.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
2 kalveschnitzler à 150 g
1 spsk olivenolie
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
4 modne tomater
frisk basilikum
50 g italiensk mozzarella
salt og peber
Tilbehør:
brød, ris eller pasta

  1. Krydr kødet med salt og peber og brun det på en pande med olivenolie 1 min. på hver side. Tag kødet af panden og hold det varmt.
  2. Steg fintsnittet skalotteløg og hvidløg på panden og tilsæt tomatbåde og friskhakket basilikum. Krydr med salt og peber og lad det stege et par min.
  3. Læg kødet på panden igen og varm det igennem et min. Læg tynde skiver mozzarellaost over kødet og lad det smelte lidt. Server straks med brød, ris eller pasta. 
  4. Server straks med brød, ris eller pasta.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Schnitzel og Hovedret

610x200_woordy_knap2.jpeg