Schnitzler med tomat, basilikum og ost
SPONSORERET indhold

Schnitzler med tomat, basilikum og ost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker opskrift på italiensk inspireret schnitzel.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
2 kalveschnitzler à 150 g
1 spsk olivenolie
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
4 modne tomater
frisk basilikum
50 g italiensk mozzarella
salt og peber
Tilbehør:
brød, ris eller pasta

  1. Krydr kødet med salt og peber og brun det på en pande med olivenolie 1 min. på hver side. Tag kødet af panden og hold det varmt.
  2. Steg fintsnittet skalotteløg og hvidløg på panden og tilsæt tomatbåde og friskhakket basilikum. Krydr med salt og peber og lad det stege et par min.
  3. Læg kødet på panden igen og varm det igennem et min. Læg tynde skiver mozzarellaost over kødet og lad det smelte lidt. Server straks med brød, ris eller pasta. 
  4. Server straks med brød, ris eller pasta.