Sildesalat med karry
SPONSORERET indhold

Sildesalat med karry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En alternativ og hjemmelavet frokostsalat til sildeelskeren. Top med æg og karse.

Af: Maria P Foto: Maria P
20. apr. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 2 min.
Ingredienser:
175 g marinerede sild (drænet vægt)
1 løg
1 æble
1 spsk. rapsolie
1 spsk. karry
2 syltede agurker
3 æg (hårdkogte)
1½ dl skyr (eller cremefraiche, 38%)
¾ dl mayonnaise
salt og peber
2-3 tsk. citronsaft
Tilbehør:
karse (eller brøndkarse)

Sådan laver du hjemmelavet sildesalat

  1. Riv løg og æble groft, og svits dem i olie i en gryde i et par min. Tilsæt karry, og svits det med i 1-2 min. Lad blandingen køle af.
  2. Hak agurker fint og 2 æg groft. Skær sildene i små stykker.
  3. Rør skyr og mayonnaise sammen med karryblandingen, og vend sild, æg og agurker i karrydressingen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Anret sildesalaten i en skål, og pynt med det sidste æg i kvarter og karse.