Ingredienser
Arbejdstid:
30 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
1 dl tomatjuice
3 spsk ketchup
2-3 spsk limesaft
1/2-1 tsk tabasco eller lign.
1 dåse krabbekød
300 g rejer, optøede frosne eller i lage
150 g dampede muslinger, friske, frosne eller konserves
3-4 forårsløg
grøn salat
salt og peber
Salsa:
2 modne avocadoer
1 frisk chili
2 spsk limesaft
frisk koriander
salt og peber
Tilbehør: brød
- Pisk tomatjuice sammen med ketchup og smag til med limesaft, tabasco, salt og peber.
- Vend de afdryppede skaldyr i dressingen og tilsæt fintsnittede forårsløg.
- Anret i 4 cocktailglas med lidt grøn salat i bunden.
- Halver avocadoerne, fjern stenene og træk skallerne af. Skær avocadokødet i små tern eller mos det groft med en gaffel.
- Tilsæt finthakket chili (uden frø og mellemvægge), limesaft og lidt friskhakket koriander.
- Smag til med salt og peber og læg en stor skefuld salsa oven på skaldyrscocktailen – eller server salsaen i en skål.
- Giv brød til.