Opskrift på spidskålssalat med kylling og manchego
SPONSORERET indhold

Spidskålssalat med kylling og manchego

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
30. jun. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

1 spidskål
1 spsk olivenolie
1 spsk hvid balsamico
Salt, peber
300 g stegt kyllingefilet
75 g manchego i flager
25 g saltede mandler med røgsmag
1 bdt basilikum
400 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    478 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    28 %
  • Kulhydrat:
    43 %

Sådan gør du

Snit spidskålen og vend den i en marinade af olivenolie, balsamico, salt og peber.
Skær kyllingefileterne i tynde skiver og kom dem i salaten sammen med manchego.
Drys med grofthakkede mandler og basilikum og servér med brød.