Opskrift på spidskålssalat med kylling og manchego
Foto: Andreas Wiking Spidskålssalat med kylling og manchego

Opskrift på spidskålssalat med kylling og manchego

Spidskålssalat med kylling og manchego

printer Print
preparation Total: 20 minutter
plate 4 Person(er)

1 spidskål
1 spsk olivenolie
1 spsk hvid balsamico
Salt, peber
300 g stegt kyllingefilet
75 g manchego i flager
25 g saltede mandler med røgsmag
1 bdt basilikum
400 g groft brød.

Energi pr. person:
478 Kcal
Fedt:
29 %
Protein:
28 %
Kulhydrat:
43 %

Sådan gør du

Snit spidskålen og vend den i en marinade af olivenolie, balsamico, salt og peber.
Skær kyllingefileterne i tynde skiver og kom dem i salaten sammen med manchego.
Drys med grofthakkede mandler og basilikum og servér med brød.

 

Tip

Et sundt alterntiv til den klassiske cæsarsalat


Se, hvad vi ellers skriver om: Spidskålssalat, Sommersalat, Sunde salater, Hovedret og Frokost