Sprød salat med chilidressing og varmrøget makrel
Foto: Ditte Ingemann Sprød salat med chilidressing og varmrøget makrel

Sprød salat med chilidressing og varmrøget makrel

Sprød salat med chilidressing og varmrøget makrel

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

100 g babyspinat
1 bdt brøndkarse
3 æbler
250 g varmrøget makrel
2 spsk olivenolie
1 tsk stærk chilisauce
1 tsk æbleeddike
salt og peber
1 bdt purløg

Sådan gør du

1/ Rengør spinaten grundigt, og kom det på et stort fad sammen med brøndkarsen.

2/ Skær æblerne ud i tynde skiver, og pluk makrellen ud i grove stykker. Læg æbler og makrel oven på salaten.

3/ Rør olie, chilisauce, æbleeddike, salt og peber sammen – hak purløg fint, og rør det i dressingen.

4/ Fordel dressingen over salaten og servér med det samme. Spis evt. et stykke groft brød til salaten.

[250 kcal pr. portion]


PRØV OGSÅ: Kålsalat med spejlæg og rød chili

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Ditte Ingemann, Chili og Fisk