SPONSORERET indhold
Sprød salat med chilidressing og varmrøget makrel
4
Ingredienser
100 g babyspinat
1 bdt brøndkarse
3 æbler
250 g varmrøget makrel
2 spsk olivenolie
1 tsk stærk chilisauce
1 tsk æbleeddike
salt og peber
1 bdt purløg
Sådan gør du
1/ Rengør spinaten grundigt, og kom det på et stort fad sammen med brøndkarsen.
2/ Skær æblerne ud i tynde skiver, og pluk makrellen ud i grove stykker. Læg æbler og makrel oven på salaten.
3/ Rør olie, chilisauce, æbleeddike, salt og peber sammen – hak purløg fint, og rør det i dressingen.
4/ Fordel dressingen over salaten og servér med det samme. Spis evt. et stykke groft brød til salaten.
[250 kcal pr. portion]
PRØV OGSÅ: Kålsalat med spejlæg og rød chili