Sprød salat med chilidressing og varmrøget makrel
SPONSORERET indhold

Sprød salat med chilidressing og varmrøget makrel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Ditte Ingemann Foto: Ditte Ingemann
30. dec. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

100 g babyspinat
1 bdt brøndkarse
3 æbler
250 g varmrøget makrel
2 spsk olivenolie
1 tsk stærk chilisauce
1 tsk æbleeddike
salt og peber
1 bdt purløg

Sådan gør du

1/ Rengør spinaten grundigt, og kom det på et stort fad sammen med brøndkarsen.

2/ Skær æblerne ud i tynde skiver, og pluk makrellen ud i grove stykker. Læg æbler og makrel oven på salaten.

3/ Rør olie, chilisauce, æbleeddike, salt og peber sammen – hak purløg fint, og rør det i dressingen.

4/ Fordel dressingen over salaten og servér med det samme. Spis evt. et stykke groft brød til salaten.

[250 kcal pr. portion]


PRØV OGSÅ: Kålsalat med spejlæg og rød chili