-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Stegt fisk med ristet blomkål
Fisk på den lækre måde
4
Ingredienser
- 800 g fast hvid fisk med skindside
- salt, peber
- olie til stegning
- 1 spsk olivenolie
- 1 blomkål i små buketter
- 1 udkernet hakket chili
- 35 g snittede mandler
- citronskal og -saft
- 1 dl hakket persille
- 100 g sprøde rugchips
- Rygeostecreme:
- 200 g rygeost 1 %
- lidt spidskommen
Sådan gør du:
- Skær fisken i portionsstore stykker, og drys salt og peber på. Varm olien i en stor pande, og steg fisken først på skindsiden i 2-3 minutter, hvorefter den vendes og steges færdig i yderligere nogle minutter. Hold fisken varm i ovnen.
- Tør panden af, kom en spsk olie i panden, og rist blomkål og chili heri under omrøring, til blomkålen er næsten mør. Bland mandlerne ved, smag til med salt, peber, citronskal- og saft samt persille. Server blomkålen til fisken med rygeostecreme og sprødt rugbrød.
- Rygeostecreme: Rør og smag rygeosten til med spidskommen, salt og peber.
- Tip! I stedet for mandler kan du bruge Chufa-knolde.
- Energi pr. person: 400 kcal, fedt 28%, protein 50%, kulhydrat 22%