Opskrift på rejesalat
SPONSORERET indhold

Superdelikat rejesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
08. sep. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

250 g store kogte rejer
200 g kogt, kold småpasta
1 bdt snittede forårsløg
50 g feldsalat
50 g semidried tomater
3 spsk kapers
1 spsk olivenolie
salt, peber
½ tsk estragon.
200 g foccaciabrød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    390 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    21 %
  • Kulhydrat:
    62 %

Sådan gør du

Bland alle ingredienser til salaten, som smages godt til med olie, salt, peber og lidt estragon og serveres med foccaciabrød.

TIP: Prøv salaten med masser af frisk dild i stedet for estragon.