Opskrift på Svinkløvs fiskesuppe
SPONSORERET indhold

Svinkløvs fiskesuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smagen af Vesterhavet på en tallerken.

Af: Kenneth Hansen Foto: Line Thit Klein
13. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

4 dl fiskefond, kan f.eks. købes hos fiskehandleren

1 dl piskefløde

80 g torsk

10 muslinger, f.eks. blåmuslinger eller hjertemuslinger

1 hummerklo, kogt

4 grønne asparges

4 små gulerødder

4 sommerløg

50 g smør

 

Kørvel og dild til pynt.

 

Sådan laver du fiskesuppe:

  1. Kog fiskefonden op med fløden og tag den af varmen.
  2. Del torsken i to stykker og rist den på panden i smør. Pil hummerkloen ud af skallen, fjerne brusk og skær den i fire lige store stykker.
  3. Vask muslingerne omhyggeligt og skyl dem fri for sand i koldt vand. Skær de grønne asparges og gulerødder i mundrette stykker.
  4. Pil de yderste blade af løgene. Sæt nu suppen tilbage på komfuret og varm den op til kogepunkt. Tilsæt grøntsagerne og kog i to min.
  5. Skru ned for varmen og tilsæt fisk, hummer og muslinger. Lad det simre i yderligere to min mere.
  6. Sigt fyldet fra og anret fyldet i lune tallerkener.
  7. Kog suppen op igen, tilsæt smør, smag til med salt og peber. Blend med en stavblender, til det skummer.
  8. Hæld så suppen op i tallerken. Pynt med kørvel og dild.

Prøv også: Kartoffelsalat med ekstra fylde

Anbefalet til dig