
SPONSORERET indhold
Svinkløvs fiskesuppe
Smagen af Vesterhavet på en tallerken.
Ingredienser
4 dl fiskefond, kan f.eks. købes hos fiskehandleren
1 dl piskefløde
80 g torsk
10 muslinger, f.eks. blåmuslinger eller hjertemuslinger
1 hummerklo, kogt
4 grønne asparges
4 små gulerødder
4 sommerløg
50 g smør
Kørvel og dild til pynt.
Sådan laver du fiskesuppe:
- Kog fiskefonden op med fløden og tag den af varmen.
- Del torsken i to stykker og rist den på panden i smør. Pil hummerkloen ud af skallen, fjerne brusk og skær den i fire lige store stykker.
- Vask muslingerne omhyggeligt og skyl dem fri for sand i koldt vand. Skær de grønne asparges og gulerødder i mundrette stykker.
- Pil de yderste blade af løgene. Sæt nu suppen tilbage på komfuret og varm den op til kogepunkt. Tilsæt grøntsagerne og kog i to min.
- Skru ned for varmen og tilsæt fisk, hummer og muslinger. Lad det simre i yderligere to min mere.
- Sigt fyldet fra og anret fyldet i lune tallerkener.
- Kog suppen op igen, tilsæt smør, smag til med salt og peber. Blend med en stavblender, til det skummer.
- Hæld så suppen op i tallerken. Pynt med kørvel og dild.
Prøv også: Kartoffelsalat med ekstra fylde