Syltede gulerødder
SPONSORERET indhold

Syltede gulerødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse gulerødder er gode i alt fra snacks til hovedingrediensen i en sprød salat. Du kan bruge lagen til alle slags rødder. Er det en grovere rod, eller en stor gulerod, kan du skære dem i mindre stykker eller give dem et opkog, inden du sylter.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
18. sep. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1 stort glas

6 dl lagereddike
4 dl sukker
2 dl vand
4-5 små chilier
2 dildskærme eller 1 spsk dildfrø
1 spsk sorte sennepsfrø
1 stort bundt små gulerødder

Sådan gør du

Kom eddike, sukker og vand i en gryde, og kog det op. Sukkeret skal være smeltet og lagen helt kogende.

Tilsæt chili, dild og sennepsfrø, og lad det koge med i 1 minuts tid.

Skræl gulerødderne, og kom dem i den kogende lage. Kog op i et minut, og hæld hele balladen på skoldede sylteglas.

Sørg for, at gulerødderne er helt dækkede af lage – brug evt. et stykke krøllet madpapir til at holde dem nede. Luk låget, og lad gulerødderne trække 2-3 dage inden brug.

Gulerødderne kan holde sig i flere uger (og sikkert måneder), når de står køligt, mørkt og uåbnet.